Institut Ramon LLull

Més de 70 entitats catalanes participen a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya

Literatura.  Bolonya, 27/03/2019

Un any més, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza un estand institucional a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’abril, on hi participaran un total de 74 entitats catalanes entre editorials i associacions especialitzades en llibres infantils, il·lustradors i institucions del sector, com ara l'IRL




L’estand, de 64 m2, estarà identificat amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts – Books, amb l’objectiu de donar una imatge conjunta del sector i oferir als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats.

Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya és la trobada de referència del sector del llibre infantil. Participar-hi ofereix als editors catalans una important projecció internacional; així com una oportunitat única per comprar i vendre drets i també per descobrir nous talents. L’any 2017, Catalunya i les Illes Balears van ser convidats d’honor a la 54a edició de la fira.

La presència d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors i il·lustradors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, el Departament de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, en particular a la Fira del Llibre de Londres, la Fira del Llibre de Frankfurt, la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) i, per primera vegada enguany, a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, en què la ciutat de Barcelona és Ciutat Convidada.

Per oferir una difusió més àmplia del treball de les editorials catalanes, dels il·lustradors i d’altres agents del sector que seran a Bolonya, l’ICEC ha editat un tríptic Catalan Arts – Books que es distribuirà als professionals acreditats.

Les 30 editorials que participaran a l’estand de l’ICEC (Hall 29 / Estand C20-D19) a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2019 són: Akiara BooksAnimallibres EditorialArcàdia EditorialBlackie BooksCoco BooksComanegraCombel EditorialEdicions 62, Edicions BromeraEdicions La FragatinaEditorial BarcanovaEditorial BaseEditorial CasalsEditorial Flamboyant, Editorial JuventudEditorial MediterràniaEl Cep i La Nansa EdicionsEumo EditorialLa GaleraLarousse EditorialMosquito Books BarcelonaPicaronaPagès EditorsSomninsTakatukaTramuntana EditorialVegueta EdicionesVoliana EdicionsYekibud Editores i Zahorí Books.

Els 38 il·lustradorsAina BestardAlbert AsensioAlbert Dominguez ArrayásAlexis AldeguerAlicia López OrozcoAna ST OrtizÀngel SauretAnna BruBeatriz MarínBelén Refusta, Carme Julià, Christa Soriano MichelChristian InarajaEdu BenaventeEduard AltarribaEnrique MolinaEsther VoltàEva SánchezFabrizio BottassoGibet RamonGustavo RegaladoJoan NegrescolorJudy KaufmannLaia AmàritaLia BertranMaria PaletMaria TarragóMarta CabrolMarta CostaMax SaladrigasNúria AymàNúria VenturaPatricia GeisRobert GarciaSoledad Rodríguez, Susana Ramírez, Tàssies i Teresa Guilleumes.

Associacions: Associació d’Editors en Llengua CatalanaAPIC  - Associació Professional d’Il·lustradors de CatalunyaGremi d’Editors de Catalunya

Institucions: Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)Institut Ramon Llull (Hall 29 / Estand D22)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"