Institut Ramon LLull

Jordi Lara i Marc Pastor visiten la Fira del llibre de Guadalajara amb el suport de l’Institut Ramon Llull

Literatura.  Guadalajara, Mèxic, 27/11/2018

Els autors realitzaran una sèrie d’activitats i xerrades durant la setmana de la Fira del llibre. Jordi Lara és escriptor i periodista, és autor de sis obres, entre elles la guanyadora del Premi de la Crítica Serra d’Or Mística conilla. Marc Pastor és escriptor de novel·la negra i fantàstica. Ha escrit quatre novel·les traduïdes a més de quatre idiomes. Enguany la seva novel·la L’any de la plaga ha estat adaptada al cinema i presentada al festival de cinema de terror de Sitges.




El dijous 29 de novembre, Jordi Lara realitzarà una conferència anomenada Ecos de la FIL. En aquest cicle de conferències  els autors parlen davant de diferents grups de joves o escoles sobre les seves obres. Dissabte 1 de desembre, es durà a terme el Encuentro Internacional de Cuentistas, amb la participació de Jordi Lara, Valeria Correa Fiz, Toelinda Gersao i Daniel Salinas. Marc Pastor també realitzarà una conferència d' Ecos de la FIL a l'escola Plantel Arenal. Dissabte 1 de desembre participarà al Encuentro de Novela Negra: un viaje por el noir contemporáneo juntament amb Juan Bolea, Miguel Miranda i Francisco G. Haghenbeck.  

Els passats 13 i 14 de novembre es va dur a terme el Curs d’especialització en indústria editorial a la Universitat de Guadalajara que comptava amb un programa de conferències sobre qüestions relacionades amb la indústria editorial mexicana i catalana. L'estand català a la Fira del Llibre de Guadalajara exposarà la vitalitat del sector editorial amb una àmplia representació de professionals del 27 al 29 de novembre, els estudiants participaran en un itinerari formatiu que els permetrà assistir a taules rodones, xerrades, fòrums dins el programa d’activitats de la FIL per a professionals.

La Fira Internacional del Llibre (FIL) de Guadalajara, que tindrà lloc entre el 24 de novembre i 2 de desembre, és la trobada més rellevant de Llatinoamèrica, la reunió del món editorial en espanyol més gran del món. És un esdeveniment on conflueixen el comerç de drets d’explotació editorial, els principals agents distribuïdors del sector del llibre del continent americà i un ampli festival cultural obert al públic, on el llibre i els autors són el protagonistes.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"