Institut Ramon LLull

Set produccions catalanes a la 17a edició del Festival Cinehorizontes de Marsella

Cinema.  MARSELLA, 17/11/2018

Entre el 8 i 16 de novembre, se celebra a la ciutat de Marsella el festival CineHorizontes, que arriba a la seva 17a edició. Aquest certamen treballa per donar a conèixer les produccions espanyoles i catalanes en territori francès. Enguany, la programació compta amb 7 produccions catalanes. 




L’Institut Ramon Llull va col·laborar l'any 2010 amb aquest festival co-organitzant un cicle de cinema català dirigit per dones. Enguany, el certamen presenta una programació de cinema català, amb el suport de l'IRL. Els films seleccionats són:

- La enfermedad del domingo de Ramon Salazar. Una producció de Zeta Films amb la participació de Televisió de Catalunya.

- La Chana de Lucija Stojevic. Una producció de Noon Films i Bless Bless Productions.

- La vida lliure de Marc Recha. Una producció de Turkana Films i la Perifèrica Produccions SL.  Amb la presència de Sergi Lopez.

- Petra de Jaime Rosales. Una producció de Fresdeval Films, Wanda Visión, Oberon Cinematográfica, Les Prodcutions Balthazar, Snowglobe. Amb la presència de Barbara Lennie.

- Mi querida cofradía de Marta Díaz de Lope. Una producció d’ESCAC Films, La Zanfoña Producciones i Sacromonte Films. Amb la presencia de la directora del film

- La llibreria d’Isabel Coixet. Una producció de Diagonal televisió, Zephyr Films, A Contracorriente Films, One Two Films. Green Films AIE.

- Mata al padre de Mar Coll (mini sèrie TV). Una producció d’Escándalo Films.

Els films seleccionats es podran veure als cinemes Le Prado i Alhambra i altres llocs associats al festival.

Es pot consultar aquí tota la programació detallada.

Projeccions catalanes al Festival Cinehorizontes de Marsella

Del 8 al 16 de novembre del 2018

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"