Institut Ramon LLull

Artistes catalans i balears ofereixen 21 funcions a l’Out There Festival del Regne Unit

Escèniques.  Regne Unit, 29/08/2018

El festival de circ i arts de carrer Out There Festival, que enguany se celebra del 14 al 16 de setembre, ha programat les companyies catalanes i balears Joan Català, Amer i Àfrica, Makam, Karl Stets, Mecànica/Los Rabinovich i la companyia de circ “eia”. Amb el suport de l’IRL, les 6 companyies realitzaran un total de 21 funcions.




El Festival Out there és un festival de circ i arts de carrer que funciona des de fa 11 anys, i s'ha consolidat com un dels festivals més grans de les seves disciplines al Regne Unit, amb una assistència de 60.000 persones.El festival Out There destaca per la seva internacionalitat des dels seus inicis participant activament en projectes europeus. 

L’any 2018 es celebra el 250 aniversari de la creació del circ modern per Philip Astley. Circus250 és el nom d’aquesta celebració del circ en el Regne Unit que pretén promocionar, col·laborar, educar i desenvolupar projectes diferents a tot el país i donar una gran visibilitat al circ. La programació catalanobalear, que es desenvoluparà els dies 15 i 16 de setembre, és la següent:

La companyia de circ “eia” presenta l’espectacle “InTarsi”. La segona creació de la companyia és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se a un mateix. Amb tan sols uns suports de fusta i els quatre cossos dels acròbates, que es barregen i es confronten, inviten els espectadors a compartir l’experiència humana que transmet l’espectacle, tenyit d’humor i poesia.

Pelat! és l’obra que Joan Català exhibeix al Out There, a través del qual proposa un espectacle que esborra les fronteres entre la dansa, el circ i el teatre, i també entre l’artista i els espectadors. El treball és un diàleg corporal entre l’artista i un llarg tronc que vol simbolitzar la relació entre l’home i la naturalesa i evocar l’època del treball artesanal.

Amer i Àfrica ho fa amb “Envà”, una obra on dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

 Karl Stets presenten “Senor Stets Lonely Orkestar” amb un repàs de grans temes de jazz i folklore. Mecànica/Los Rabinovich amb “Jetlak” oferiran un espectacle de música i humor.

En tres dies. el festival programa més de 30 companyies d'arreu del món

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"