Institut Ramon LLull

El Festival CinEscultura de Ratisbona programa 19 produccions catalanes

Cinema.  Ratisbona, Alemanya, 26/04/2018

El festival CinEscultura de Ratisbona, al sud-est d’Alemanya, celebra enguany la seva onzena edició amb un variat programa de cinema, música i literatura que busca fomentar l’intercanvi d’idees de cares a enfortir la identitat cosmopolita de la ciutat. Amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, el festival ha seleccionat un total de 19 produccions cinematogràfiques catalanes entre els dies 26 d’abril i 6 de maig.




El Festival CinEscultura, una cita cinematogràfica que dedica cada any la seva programació a una regió espanyola i a un país llatinoamericà, celebra  enguany la seva onzena edició. Inaugurat l’any 2008, el seu objectiu es donar a conèixer el cinema i cultura espanyols i llatinoamericans, i esdevenir així una trobada on aprofundir les relacions culturals i acadèmiques i establir sinèrgies.

En la edició d’aquest any, i després de deu anys, volen canviar les línies artístiques de la seva programació i oferiran dues seccions cinematogràfiques. La primera d’elles, Òpera prima, oferirà un premi a la millor obra d’aquest gènere i Prima Donna, secció que es dedicarà íntegrament a directores.

Així, per aquesta edició, que es celebrarà entre el 26 d’abril i el 6 de maig, es programaran les següents pel·lícules catalanes, entre d’un total de 19 produccions cinematogràfiques, amb la col·laboració de l’IRL:

Amb el vent, de Meritxell Colell: Presentació a càrrec de la directora

Júlia ist, d’Elena Martin

Maria i los demás, de Nelly Reguera

Estiu 1993, de Carla Simón

La llibreria, d’Isabel Coixet

No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas, de Maria Ripoll

Els nens salvatges, de Patricia Ferreira

La llamada, 'Los Javis'

Clara Campoamor, de Laura Mañà

Amb més de 10.000 visitants anuals, el festival s’ha fet un nom dins el panorama cultural de país

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"