Institut Ramon LLull

El grup mallorquí Zulu Zulu porta els seus ritmes africans a Xile

Música.  Recoleta, Santiago de Xile , 16/02/2018

La quarta edició del Festival Womad Xile, que se celebra a la ciutat xilena de Recoleta el 16, 17 i 18 de febrer, acollirà l’actuació del grup mallorquí Zulu Zulu. Amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, el primer dia del festival, la banda presentarà Defensa Zebra, el seu àlbum de debut publicat el 2017. 




Mai han posat un peu a l'Àfrica. Almenys no ho han fet abans de publicar el seu primer disc, el Defensa Zebra (2017). Però els tres músics que integren Zulu Zulu tenien prou imaginació com per recrear a la distància i amb una particular originalitat els clàssics sons del continent africà combinats amb el pop.

Miquel Mesquida, Miquel Perelló i Pep Toni Ferrer van fundar fa tres anys aquest projecte a Mallorca i recentment, el 2017, van editar un debut que recull música africana cantada a força d’onomatopeies barrejada amb electrònica i psicodèlia. 

Zulu Zulu és una banda de tres músics mallorquins que conjuguen ritmes africans amb melodies pop. Pop-rock progressiu amb centelleigs psicodèlics tenyit de ritmes africans. 

El Festival va ser creat fa 34 anys amb la voluntat de consolidar un punt de trobada multicultural per a la música, l'art i la dansa 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"