Institut Ramon LLull

Jon Landaburu conversa amb Carme Junyent sobre la diversitat lingüística a Colòmbia

Llengua.  Barcelona, 29/11/2017

L’Institut Ramon Llull acollirà dimarts 28 de novembre a les 19h una conversa entre Jon Landaburu i Carme Junyent entorn la diversitat lingüística al món i, concretament, a Colòmbia.




Jon Landaburu, etnolingüista i especialista en llengües ameríndies, és expert en el cas colombià. Precisament els seus estudis l’han fet mereixedor del XXXVII Premi Internacional Ramon Llull de Catalanística i Diversitat Lingüística atorgat conjuntament per la Fundació Congrés de Cultura Catalana i la Fundació Ramon Llull. El guardó es lliurarà l’endemà dimecres a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino.

Jon Landaburu ha estat professor de la Universidad de los Andes (Bogotá) i va promoure des del govern colombià la llei de 2010 per a la protecció de llengües natives. M. Carme Junyent és professora de lingüística a la Universitat de Barcelona, i directora del Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades (GELA).

L’acte de dimarts és gratuït, però cal confirmar assistència aquí.

Landaburu rebrà el Premi Internacional Ramon Llull de Catalanística i Diversitat Lingüística

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"