Institut Ramon LLull

L’artista Eugènia Balcells presenta quatre projectes al seu estudi de Nova York

Arts.  Nova York, 20/11/2017

Resident a Nova York durant més de 30 anys, Eugènia Balcells és considerada una pionera de la creació audiovisual catalana. Del 14 de novembre al 17 de desembre, l’artista obre les portes del seu estudi del barri de Brooklyn per presentar tres treballs multimèdia –‘Frequencies’, ‘Origin’ i ‘Alphabeth’- i un mural, ‘Homage to the elements’. 




Eugènia Balcells, diplomada en Arquitectura Tècnica i amb un màster en Art, va començar la carrera artística en l’àmbit del cinema experimental. La llum sempre ha estat el seu principal interès i l’instrument per expressar-se. En les seves instal·lacions també hi trobem sempre referències a la ciència, l’art i la filosofia.

Light years’, exhibició de Balcells que ja ha passat per Madrid, Mèxic i Panamà, es podrà veure al Cosmocaixa la primavera de l’any que ve. 

Balcells va rebre el Premi Nacional d'Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya per la seva trajectòria i els seus treballs experimentals

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"