Institut Ramon LLull

Lluís Coloma participa en el Festival de Piano de Lucerna, a Suïssa

Música.  Suïssa, 21/11/2017

El pianista Lluís Coloma forma part del programa del Festival de Piano de Lucerna, que se celebra a la ciutat suïssa del 18 al 26 de novembre. Coloma, nascut a Barcelona el 1973, és un dels pianistes actuals més actius i reconeguts de l’escena europea en el gènere Blues i Boogie Woogie.




Guardonat amb els premis ‘Músic de l’any’ el 2003 i ‘Artista BluesCat’ el 2006, Lluís Coloma ha tocat tant en festivals nacionals com internacionals, i a més d’oferir concerts en locals emblemàtics com el Café Central de Madrid o el Jamboree de Barcelona, la música també l’ha portat per diversos països d’Europa i Àsia. Algunes de les seves influències, que l'han ajudat a adquirir un estil especial amb el pas dels anys, són Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price.

Del 21 al 26 de novembre, Coloma ofereix sis actuacions en el marc del Festival de Piano de Lucerna, Suïssa. El català forma part dels concerts de piano ‘Off-Stage’, que reuneixen vuit pianistes reconeguts internacionalment per les seves capacitats d’improvisació. Les localitzacions dels concerts van enfocades a acostar la música al públic, per la qual cosa els pianistes tocaran bars i restaurants de la ciutat.

Lluís Coloma va ser director del Festival de Blues de Barcelona del 2003 al 2011

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"