Institut Ramon LLull

L’Anglo-Catalan Society celebra el seu 63è Congrés Anual a la Universitat de Birmingham

Llengua.  Birmingham, 10/11/2017

Del 10 al 12 de novembre, la Universitat de Birmingham acull el LXIII Congrés Anual de l’Anglo-Catalan Society. En el marc l'esdeveniment tenen lloc més de 30 conferències, debats i presentacions de treballs a càrrec de diversos acadèmics d’universitats de tot el món. Un recital poètic clou el Congrés d’enguany. 




El programa del 63è Congrés Anual de l’Anglo-Catalan Society compta amb xerrades de tot tipus, com la d’Aina Monferrer (Universitat Jaume I) i Teresa Bellido (Universidá d’Uviéu) sota el títol ‘Reflexions sobre la vitalitat de l’ús del català entre els líders d’opinió valencians’ o ‘El substrat filosòfic de les ficcions de Caterina Albert’, a càrrec de Jordi Larios (University of St Andrews).

El programa detallat està disponible en pdf en el fitxer adjunt a la notícia.

L’Anglo-Catalan Society va ser fundada l'any 1954 a Oxford amb l’objectiu de promoure el coneixement i l’apreciació de la cultura catalana a les Illes Britàniques, i al mateix temps de fomentar les relacions culturals entre les dues comunitats. L’associació actua com un fòrum professional per a les persones implicades en els estudis catalans, per bé que està oberta a totes les persones que en comparteixin els objectius fonamentals.

El Congrés té el suport de l'Institut Ramon Llull. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"