Institut Ramon LLull

Maite Carranza presenta ‘La pel·lícula de la vida’ al Festival de Literatura d’Odessa, a Ucraïna

Literatura.  Ucraïna, 28/09/2017

La segona edició del Festival Internacional de Literatura d’Odessa, a Ucraïna, que té lloc del 28 de setembre a l’1 d'octubre del 2017, compta amb la participació de més de 50 autors de tot el món. Amb el suport de l’IRL, l’escriptora catalana Maite Carranza hi presenta la seva obra ‘La pel·lícula de la vida’, que es llegirà en ucraïnès.




El festival a la ciutat ucraïnesa d’Odessa és bilingüe: els textos dels autors en llengua estrangera es llegeixen primer en l’idioma original i llavors les traduccions a l’ucraïnès. L’objectiu principal de l’esdeveniment és reforçar la tradició literària de la ciutat amb l’ajuda de la literatura internacional, en particular la infantil i juvenil.

Gràcies al suport de l'Institut Ramon Llull, l’autora i guionista catalana Maite Carranza (Barcelona, ​​1958) hi presenta el seu llibre ‘La pel·lícula de la vida’ el 29 de setembre. Carranza ha escrit principalment literatura infantil i juvenil i ha rebut diversos guardons en aquesta àrea, com el Vaixell de Vapor el 2016. Les seves obres s'han traduït a nombrosos idiomes, inclòs el rus.

La pel·lícula de la vida’ tracta la pobresa i les condicions precàries dels treballadors en l'àmbit cultural. L’Olívia, una noia de 12 anys com qualsevol altra, viu a Barcelona, és filla d’una mare actriu i d’un pare desaparegut i ha de tenir cura del seu germà petit.

‘La pel·lícula de la vida’ li va valdre el premi Vaixell de Vapor a Maite Carranza el 2016. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"