Institut Ramon LLull

El Festival OFFF aterra a Londres per primera vegada

Arts.  Londres, 29/09/2017

El 29 i 30 de setembre se celebra la primera edició del Festival OFFF a Londres, que té lloc cada any a Barcelona i ja ha passat per Milà i Porto. En els seus 17 anys d’història, s’ha posicionat com un esdeveniment d'importància internacional que uneix els móns del disseny gràfic, l’audiovisual, la música i l’espectacle. Entre els conferenciants hi ha diversos artistes, dissenyadors i estudis d’art catalans. 




En col·laboració amb l’agència digital POKE, l’OFFF Festival aterra al Queen Elizabeth Olympic Park de l’est de Londres, on oferirà una sèrie de conferències, tallers, espectacles i activitats, permetent a estudiants i nous talents col·laborar, inspirar-se i compartir interessos. A més, la zona de Here East de Londres, on està ubicat, és el nucli de nova creació de la ciutat i hi conviuen empreses tecnològiques i del món del disseny.

Entre el gran nombre de conferenciants s’hi podran escoltar professionals de l’agència de disseny ‘Mucho’, de Barcelona, que s’ha encarregat de campanyes internacionals per a paypal o Movistar. L’estudi català ‘Lo siento’ és conegut pel seu enfocament únic en comunicació gràfica des d’un punt de vista tàctil i volumètric. Amb formularis 3D i manuals, han construït projectes 4D basats en una tipografia tridimensional que es pot llegir des de qualsevol posició.

La dissenyadora gràfica Marta Cerdà Alimbau també serà present al festival. Cerdà va guanyar el premi ADC Young Guns i ha treballat en projectes mundials de marques com ESPN, Diet Coke i Esquire. El seu treball també ha estat reconegut per organitzacions internacionals com The Type Directors Club, que reconeix l’excel·lència en el món tipogràfic.

A més dels conferenciants, l'OFFF London també comptarà amb una zona comercial on hi haurà des de llibres sobre disseny a ulleres de realitat augmentada, accessoris i roba de dissenyadors independents. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"