Institut Ramon LLull

S’obre el període de preinscripció a la segona convocatòria de les proves per a certificació de català

Llengua.  25/09/2017

El proper dilluns, 25 de setembre, s’inicia el període de preinscripció a les proves per a l’obtenció dels certificats de llengua catalana de l’Institut Ramon Llull corresponent a la segona convocatòria d’enguany, termini que finalitzarà el dia 18 d’octubre de 2017. 




Els certificats de l’IRL permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions) i s’estructuren en cinc nivells d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües.

Les seus de la segona convocatòria, que es poden consultar en pdf, són les següents: Asunción, Buenos Aires, Guadalajara (Mèxic), La Plata, Mendoza, Osaka, Rosario, Santiago de Xile, Sao Paulo i Tòquio.  Les proves de nivell bàsic i elemental tindran lloc l’11 de novembre, la de nivell intermedi el dia 18 i la de suficiència el dia 25.

Els resultats d’aquesta segona convocatòria es podran consultar el 2 de febrer del 2018. Els resultats de la primera convocatòria estan disponibles des del dia 22 de setembre a la seu electrònica.

Enguany es compleixen 15 anys de la primera convocatòria de proves de l’Institut Ramon Llull. Entre el 2003 i el 2016 més de 14.000 persones s’han inscrit a les proves celebrades a 120 localitats de 40 països d’arreu del món.

El termini de preinscripció finalitzarà el 18 d'octubre de 2017

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"