Institut Ramon LLull

Carles Guerra, co-comissari de l'exposició sobre Harun Farocki a Berlín

Arts.  Berlin, 20/09/2017

Del 14 de setembre d’aquest any fins al 28 de gener del 2018, es pot veure l’exposició "Harun Farocki – By other means" (en altres mitjans) en el marc de la retrospectiva sobre el cineasta alemany. Carles Guerra, reconegut artista, crític i comissari de Barcelona, i Antje Ehmann són els comissaris del projecte, que té lloc a la galeria Neuer Berliner Kunstverein




Harun Farocki (1944-2014) és un dels cineastes alemanys més importants i amb més projecció internacional. El seu treball inclou més de cent pel·lícules experimentals i documentals, assaigs, curtmetratges i llargmetratges. Des de mitjan anys noranta, ha ampliat la seva pràctica cinematogràfica amb instal·lacions de vídeo en els camps de l’art. Centre de la seva pràctica i del seu cos de treball és estudiar la importància de les imatges i el seu origen.

L’exposició ‘Harun Farocki – By Other Means’ és la tercera d’una sèrie d’exposicions que Antje Ehmann i Carles Guerra han dissenyat. Les dues primeres es van poder veure l’any passat a l’Institut Valencià d’Art Modern (de gener a maig del 2016) i a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona (de juny a octubre del 2016). L’inauguració del projecte d’enguany, que es troba a la Neuer Berliner Kunstverein, coincideix amb la Berlin Art Week del 13 al 17 de setembre i tracta la lògica del cinema des de la perspectiva de Farocki. 

L'exposició és la tercera part d'una sèrie sobre Harun Farocki dissenyada per Antje Ehmann i Carles Guerra

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"