Institut Ramon LLull

La Cage Compagnie presenta a París ‘Ô Gilgamesh’, un espectacle d'Edgar Alemany

Escèniques.  París, 21/09/2017

Del 5 al 30 de setembre, la CAGE Compagnie porta el seu darrer treball, sota la direcció d’Edgar Alemany, al teatre Les Déchargeurs de París. 'Ô Gilgamesh' és una combinació de les formes del teatre oriental tradicional i la dramatúrgia contemporània que explora els textos més antics de la humanitat, els de la mitologia sumèria. La música electroacústica de Joan Bagés l’acompanya.




Gilgamesh, un monarca dictador totpoderós, rep la visita d’un ésser misteriós creat a imatge seva. Aquest salvatge criat en el desert el desafia a un duel i és a partir d’aquesta lluita que sorgeix una amistat sense precedents que porta els dos herois a la recerca de l’èxit i l’excés. Però aquest company, enganyat per una maledicció, decau i acaba morint. Gilgamesh llavors pren consciència de la seva pròpia vulnerabilitat i es troba en la recerca d'una vida infinita.

El director de l’espectacle i de la Cage Compagnie, el menorquí Edgar Alemany, reflexiona sobre la mort, el vol i l’amistat a través de l’obra. Amb una posada en escena i un pensament originals i amb un espai que es construeix amb cada nova paraula d’un dels actors, l'artista també vol compondre una oda a la tradició oral i la cultura popular.

Per a aquest treball, Edgar Alemany també ha treballat amb el músic Joan Bagès i Rubí, nascut a Flix, que va compondre la música de l'espectacle.

Del 5 al 30 de setembre del 2017

Sala Vicky Messica | Théâtre Les Déchargeurs de París

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"