Institut Ramon LLull

El documental “Alcaldessa”, de Pau Faus, arriba a Nova York

Cinema.  Nova York, 24/09/2017

La 6ª edició del Impunging Impunity Film Festival, del 22 al 24 de setembre, programa el documental Alcaldessa (Ada for Mayor, an anglès), dirigida pel català Pau Faus. El treball segueix els passos d’Ada Colau durant la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona. 




Una activista que decideix presentar-se a l’alcaldia de Barcelona i acaba guanyant les eleccions. Aquesta és la història darrere el documental ”Alcaldessa”, que segueix els passos d’Ada Colau durant un any, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia en què és investida alcaldessa de la capital catalana. El treball compta amb un vídeo-diari personal de Colau que mostra un vessant més íntim en el que la candidata es qüestiona si s’acabarà convertint en allò que tantes vegades havia qüestionat.

L'Impunging Impunity Film Festival (IIFF), organitzat per l'Abraham Lincoln Brigade Archives (ALBA) té lloc al llegendari Downtown Community Television Center (DCTV) del 22 al 24 de setembre. L’IIFF projecta documentals i organitza xerrades per part d’activistes de tot el món amb l’objectiu de promoure la justícia, la resistència, la igualtat i els Drets Humans.

El director d’”Alcaldessa”, Pau Faus (Barcelona, 1974), és un artista visual i director de documentals sobre conflictes i representació. Faus també és el director de ‘Sí se puede. Siete días en PAH Barcelona’ (2014).

ALBA és una entitat sense ànim de lucre que treballa pel llegat dels voluntaris nord-americans que van lluitar contra el feixisme a la Guerra Civil espanyola mitjançant la difusió de documentació de l’època. 

La projecció el 24 de setembre al Impunging Impunity Film Festival de Nova York anirà seguida d’un debat amb el director del documental, Pau Faus. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"