Institut Ramon LLull

El focus català al London Spanish Film Festival arriba a la 9a edició amb tres pel·lícules

Cinema.  Londres, 21/09/2017

El London Spanish Film Festival programa 'La propera pell’, d’Isa Campo i Isaki Lacuesta; ‘Mil coses que faria per tu’, de Dídac Cervera; i el curt ‘No es tan fría Siberia’, d’Isabel Coixet. La 13a edició del festival se celebra al Regent Street Cinema i al Ciné Lumière de Londres del 21 al 24 de setembre. 




A més del programa central, ja fa 9 anys que el London Spanish Film Festival fa un lloc a la seva programació per a la ‘Catalan Window’, la finestra d’estrenes cinematogràfiques de firma catalana. Enguany, les escollides per al focus català han estat:

La propera pell’ - Diumenge 24 de setembre, 20.30h | Ciné Lumière

Dirigida per Isa Campo i Isaki Lacuesta, amb Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Greta Fernández i Bruno Todeschini.

El film narra el misteri al voltant del retorn d’un adolescent vuit anys després de desaparèixer. Els dubtes sorgeixen quan no se sap si es tracta d’un impostor o del nen desaparegut. La pel·lícula va rebre el Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula i a Millor Guió i l’actuació d’Emma Suárez li va valdre el Gaudí i el Goya a la millor actriu secundària.

Mil coses que faria per tu’ – Dijous 21 de setembre, 18.30h | Ciné Lumière

Dirigida per Dídac Cervera. Actuacions de Peter Vives, Cristina Brondo i Jordi Vilches.

La història gira al voltant de les peripècies que ha de passar en Dani per recuperar un objecte de gran valor econòmic i sentimental per la Mònica. Després de perdre’l, la Mònica l’ha abandonat i ara ell creu que si l’aconsegueix també la recuperarà a ella.  

A més de les dues pel·lícules, l’últim curtmetratge de la catalana Isabel Coixet també forma part del London Spanish Film Festival:

No es tan fría Siberia’ – Dissabte 23 de setembre, 17.30h | Regent Street Cinema

Dirigit i protagonitzat per Isabel Coixet, el curt tracta sobre una directora de cinema que ha d’anar a Siberia per formar part del jurat d’un festival de cinema novell. Amb el viatge, la protagonista també emprèn un camí de reflexió sobre la memòria i la sobreexposició de l’esfera íntima en la societat actual, entre d’altres.

Programa complet del festival. 

El festival compta amb les projeccions de 'La reina de España', de Fernando Trueba, i 'Selfie', de Víctor García León, entre altres. A més del programa central, hi ha la 'Basque Window' i la 'Catalan Window'

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"