Institut Ramon LLull

‘Garbuix’, de la companyia Vavel Circus, debuta al Regne Unit

Escèniques.  Regne Unit, 16/09/2017

Vavel Circus estrena el seu espectacle ‘Garbuix’, a l’Out There Festival, que se celebra el 16 i 17 de setembre al St. George’s Park de Great Yarmouth, a la costa est del Regne Unit. El treball, dirigit per Guillem Albà i Alberto Feliciate, es basa en l’actuació còmica de cinc artistes a través de tot tipus de tècniques de circ.




L’espectacle ‘Garbuix’ va ser creat amb motiu del 20è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, de Barcelona. Es tracta d’un “embolic” on trobem molt ciclisme, perxa xinesa, teatre, trapezi de balanç, música i, sobretot, molta energia. Tot per part de cinc dones de cinc països diferents que han fet del treball un gran èxit de crítica i públic.

L'Out There Festival ha aconseguit una reputació internacional per la seva innovació i diversitat en el programa. Més de 50 mil espectadors gaudeixen cada any d’espectacles d’alta qualitat amb una bona dosi de comèdia en un ambient familiar i participatiu.

Més informació del programa aquí.

L'espectacle és una hora de circ en estat pur en la que el treball coral i gens ortodox apel·la a l'entreteniment

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"