Institut Ramon LLull

Nota catalana al Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes de Charleville

Escèniques.  Charleville, 16/09/2017

Diversos espectacles i una exposició catalana formen part del Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes que se celebra a la ciutat de Charleville del 16 al 24 de setembre. Enguany més de 200 empreses franceses i estrangeres de 28 països diferents hi presenten els seus treballs. 




L’exposició ‘Le navire des fous’ de Joan Baixas es podrà veure durant els dies del festival. Tres companyies catalanes també participen a l’”In”: la companyia de circ Escarlata amb ‘CorroC’, l’agrupació Señor Serrano amb ‘A house in Asia’ i el Centre de Titelles de Lleida amb l’elefant ‘Hathi’ pels carrers de Charleville.

El Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes va néixer el 1961 i el 2009 es va convertir en una biennal internacional. En l’última edició el 2015, en què la ciutat de Charleville Mezieres va ser declarada capital mundial dels titelles, l’esdeveniment va comptar amb més de 250 companyies de tot el món i més de 168 mil espectadors.

Com en edicions anteriors, enguany l’IRL col·labora en la programació del Festival Mundial de Teatre de Titelles, on ja és habitual trobar-hi companyies catalanes. Cinc d’aquestes -la companyia eLe, Minusmal, Ortiga, Saco de huesos i Nu- formen part de l’”off” del festival.


Companyies catalanes al festival de la ciutat francesa de Charleville-Mézières

Le navire de fous’, de Joan Baixas

16 – 24 de setembre a la Médiathèque Voyelles.

 

CorroC’, d’Escarlata Circus 

16 i 17 de setembre a l’Hôtel de Ventes.

 

A House in Asia’, de Agrupación Señor Serrano

22 de siembre a la Salle Chanzy.

 

Hathi’, del Centre de Titelles de Lleida

16, 17 i 18 de setembre

 

Tota la programació del festival aquí.

Quatre companyies de firma catalana participen a l'"In" del festival, cinc a l'"Off" i es podrà visitar una exposició del 16 al 24 de setembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"