Institut Ramon LLull

Dos concerts de Che Sudaka a França

Escèniques.  França, 25/08/2017

El grup Che Sudaka, creat a Barcelona però amb arrels sud-americanes, ofereix dues actuacions a França el 25 i 26 d’agost en el marc del Festival de Nonette i del Festival du Roi Arthur.




Fundat l’any 2002 als carrers de Barcelona, Che Sudaka ja acumula 15 anys dalt dels escenaris, on s'ha erigit com a referent en la música mestissa amb confluències d'estils diversos. El dia 25 d’agost a les 20h puja a l’escenari del Festival de Nonette, al centre del país. L’endemà, dia 26, actua al Festival du Roi Arthur, a Bréal-sous-Montfort.

Che Sudaka està format per quatre components: dos germans argentins i dos amics colombians que en el passat van viure en primera persona l’amarga vida de l’immigrant sense papers. Ara, 15 anys després, acumulen més de 1500 concerts a més de 40 països de tots els continents. La seva música combina tot tipus de gèneres, des de la cumbia a l’ska o el punk, i té com a referents a grups llegendaris com ara The Clash, Mano Negra o Los Fabulosos Cadillacs.

El febrer passat, la banda va iniciar una gran gira per celebrar els seus 15 anys de carrera musical, que els va portar per l’Europa central amb més de vint concerts. Hi van presentar 'Hoy' (2014, Cavernicola Records), el seu sisè àlbum d’estudi, que també va ocupar els escenaris d’Amèrica del Sud, Àfrica i Oceania. 

Després del seu últim àlbum ‘Hoy’ (Cavernicola Records, 2014), el grup ha anunciat que treurà un nou disc el novembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"