Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria per a les Residències de Creació a Alger

Arts.  09/08/2017

El JISER presenta l'última etapa de les ‘Residències de Creació TNS>BCN>ALG 2017’ i obre la convocatòria per seleccionar tres artistes visuals que realitzaran una estada conjunta de recerca i experimentació plàstica durant dos mesos a Alger. Fins al 14 de setembre es poden presentar candidatures per participar en la tercera etapa del projecte, que compta amb el suport de la Fundació Han Nefkens i l'Institut Ramon Llull. 




El programa de Residències de Creació JISER Reflexions Mediterrànies va destinat a joves artistes residents a les ciutats d'Alger, Tunis i Barcelona per a què desenvolupin a la capital d’Algèria un projecte artístic personal en un ambient de treball en equip. Es tracta de la tercera i última etapa del projecte, després de les residències a Barcelona i Tunis la tardor del 2016 i la primavera del 2017. 

En aquesta edició, es valorarà que el projecte presentat pels artistes reflexioni sobre la reactivació del patrimoni cultural i la memòria col·lectiva. Alguns dels objectius del programa són proporcionar als artistes un espai de creació, facilitar una exposició de les obres realitzades durant l’estada i desenvolupar interaccions amb els diferents públics a través de presentacions, tallers i diverses activitats amb els artistes.

JISER compta amb el suport de la Fundació Han Nefkens i l'Institut Ramon Llull. El projecte forma part de la plataforma Kibrit, que compta amb el suport de SouthMed CV, finançat per la Unió Europea i NACMM amb el suport de la Fundació Anna Lindh.

Consulta les bases de la convocatòria aquí

La data límit de la convocatòria és el 14 de setembre. El dia 25 del mateix mes es faran públics els candidats seleccionats, els quals iniciaran la residència a Alger a finals d'octubre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"