Institut Ramon LLull

Els jocs de Tombs Creatius arriben al festival suís Buskers Bern Strassenmusik

Arts.  Berna, 10/08/2017

La companyia Tombs Creatius es dedica a la creació de jocs interactius dirigits a tot tipus de públic. Al festival de música de carrer Buskers Bern, que se celebra del 10 al 12 d’agost a Berna, s’hi podran veure els seus treballs ‘Colors de Monstre’ i ‘El viatge’.




Tombs Creatius és una companyia d’arts de carrer especialitzada a dissenyar i materialitzar jocs artesanals que conviden a gent de totes les edats a interactuar-hi. Els projectes tenen orígens diversos, des de noves idees a reformulacions d’antigues propostes o modificacions de treballs existents.

Al festival Buskers Bern Strassenmusik, que se celebra a Berna del 10 al 12 d’agost, hi presenten 'Colors de Monstre' i 'El viatge'. Amb la presència de més de 150 artistes internacionals, el Buskers Bern arriba enguany a la seva 13a edició. Durant els 3 dies que té lloc, el districte històric de la ciutat suïssa s’omple de vida a través de la música i dels diversos espectacles.

La companyia catalana té uns 7 projectes en marxa, alguns dels quals estan en gira. 

'Colors de Monstre', creat el 2008 i il·lustrat per Carles Porta, està pensat per donar molta importància a l’ambientació dels jocs a través d’un toc artístic que el fa visualment més expressiu. D'altra banda, 'El viatge', el segon treball que la companyia porta al Buskers, és un concepte diferent. Es tracta d’una barraca de fira que convida a l’espectador solitari a realitzar un viatge ‘sideral’ que el farà arribar al límit i el portarà a la frontera que separa la vida de la mort.

Els projectes han portat la companyia de gira per les grans ciutats espanyoles, gran part dels països europeus i fins i tot, el 2014, van travessar l'Atlàntic per exposar a Costa Rica

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"