Institut Ramon LLull

Artistes catalans al Gauklerfest de Coblença

Escèniques.  Coblença, 29/07/2017

El festival alemany Gauklerfestung té lloc del 28 al 30 de juliol a la ciutat de Coblença. En l’edició d’enguany, que ja és la 26, hi actuen els catalans Hotel Iocandi i la Cia. Mar Gómez




Des de l’any 1992, més de 15 mil persones assisteixen cada any a l’”Internationales Gaukler und Kleinkunstfestival’ per veure els malabaristes, pallassos i artistes de carrer que hi actuen. Durant tot el cap de setmana, companyies nacionals i internacionals hi mostren les seves habilitats, les quals seran valorades per un jurat que en decidirà els guanyadors.


Els artistes catalans hi actuen el dissabte 29 i diumenge 30 de juliol.

La Cia Mar Gómez es va crear el mateix any que el festival, el 1992. Des de llavors, s’ha consolidat com una companyia de dansa i teatre que ofereix una combinació molt personal de narrativa, poètica, imatge, coreografia, teatre i un gran sentit de l’humor. Durant aquests 35 anys ha actuat per tot el món, despertant una gran complicitat amb el públic.

A Alemanya s’hi podrà veure un dels seus espectacles de carrer, ‘Entre tu i jo’. Una història de 35 minuts de durada que parla de l’amor, el sexe i la passió entre una dona i un jardiner. L’objectiu dels personatges serà entrar junts a casa seva, però un dels dos sempre endarrerirà fer el pas.

Per altra banda, Hotel Iocandi, nascuda el 2012, està formada per tres artistes de Catalunya i les Balears formats en trapezi, acrobàcia, dramatúrgia i cant.

Al Gauklerfest hi porten el seu últim treball, ‘Esquerdes’ (45 min.), que va rebre el Premi Zirkolika a Millor Espectacle de Circ del 2015. Es tracta d’un espectacle de carrer que combina elements aeris, l’escala d’equilibris i la música en viu a través dels seus tres cossos en moviment constant. Ella canta i corre, ell cerca l’espai buit com l’esquerda que busca l’encaix. La companyia està de gira aquest estiu per festivals de tota Europa.


Companyies i horaris d’actuacions:

29 i 30 de juliol:

Cia. Mar Gómez

12.30h, 14.40h i 16.50h // Sparkassenbühne

Hotel Iocandi

13.30h, 17.30h i 19.30h // Platz zur Langen Linie

Programa complet aquí.

El festival està organitzat per l'organització Cafe Hahn de Coblença

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"