Institut Ramon LLull

Las Migas porten el seu ritme a Alemanya

Música.  Augsburg, 28/07/2017

En el marc de la gira del seu últim àlbum, 'Vente conmigo' (2016), Las Migas actuen al Festival Der Kulturen d'Augsburg, a Alemanya, el 28 de juliol. El quartet femení, a través de la seva pròpia interpretació de la música flamenca, ofereix una fusió musical de cultures.




El Festival Der Kulturen (‘Festival de les cultures’) reuneix cada any a milers de visitants a la regió alemanya d’Augsburg, al sud del país. Durant els dos dies que se celebra, el 28 i 29 de juliol, tenen lloc diversos concerts a l’aire lliure per a tot tipus de públic. Tant músics locals com internacionals actuen en el festival, que també compta amb la participació d’associacions culturals, educatives i de migrants que han arribat al país.

Pel que fa a Las Migas, el quartet femení format per Alba Carmona (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí), es va formar el 2004 juntament amb Lisa Bause (fins al 2012), Isabelle Laudenbach (fins al 2013) i Sílvia Pérez Cruz (fins al 2011). Actualment, el grup és difícil d’etiquetar, ja que el seu flamenc té clares influències d’altres cultures que el fan encara més especial i únic.

Després de publicar ‘Reinas del matute’ (2010) i ‘Nosotras somos’ (2012), Las Migas presenten el seu últim disc, ‘Vente conmigo’ (Concert Music Entertainment, 2016), al Festival Der Kulturen el 28 de juliol. L’àlbum compta amb la col·laboració de Miguel Poveda en un dels temes i incorpora sons llatins i electrònics que difereixen dels seus treballs anteriors, tot i que mantenen la seva energia i tècnica habituals. 

El quartet, que compta amb les catalanes Alba Carmona i Roser Loscos, iniciarà una gira pels Estas Units i Centreamèrica a la tardor del 2017

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"