Institut Ramon LLull

Espectacles d’origen català al 31 International Street Art Festival de Linz

Escèniques.  Linz, 20/07/2017

El 31è Pflasterspektakel reuneix 100 grups d’artistes de 30 països diferents a la ciutat austríaca de Linz. Sis companyies i professionals de l’art de carrer catalans participen en l’edició d’enguany, que se celebra del 20 al 22 de juliol. 




Linz es transforma durant tres dies per l’International Street Art Festival. I no podria ser d’una altra manera si es té en compte que l’any passat va rebre més de 230.000 visitants i enguany es preveuen unes 700 actuacions en 40 espais habilitats de la ciutat.

El gènere del festival Pflasterspektakel engloba gran varietat d'arts de carrer: improvisació teatral, música, dansa, circ, acrobàcies, clowns i comèdia. A més, el programa diari també compta amb activitats dirigides al públic jove, tallers de circ i jocs per a nens i les conegudes 'Kaleidoscope Nights' a partir de les 20h al Linz AG Spectacle Tent. 


Els artistes catalans que hi participen són:

Mr. Spark

  • L'artista barceloní Salvador Riba s'ha format en dansa i clown, però especialment en circ i teatre. L'any 2014 va crear la seva pròpia companyia de teatre físic i circ 'Mr Spark'.

Dyvinetz 

  • Francisco Rojas, nascut a Xile i establert a Barcelona, és conegut pel seu gran domini de la roda Cyr i ha presentat el seu espectacle a festivals de tot el món. 

Ale Risorio

  • Alejandro Muñoz, nascut a Buenos Aires, s'ha format en clown, teatre i mim. Des del 2005 viu a Barcelona i ha voltat per tot Europa amb el seu espectacle 'AleGrativO'. 

La Banda Mandanga

  • Des del 2011, la banda ha portat la seva 'batucada' pels carrers de Barcelona i diverses localitats de Catalunya, ja siguin festes de barris, activitats per infants, moviments socials o qualsevol altre tipus de celebració. 

Miramundo

  • El compositor Luiz Murá va deixar el Brasil per venir a Barcelona, on va conèixer la resta de membres de la banda, provinents d’Itàlia, Mèxic i Espanya, formant un grup amb arrels musicals molt diverses.

Bigolis Teatre

  • La companyia catalana es basa a introduir diferents disciplines en l'àmbit dels espectacles de carrer: titelles, circ, música...sempre amb la presència d'un artefacte itinerant manipulat pels actors.

Més informació del Festival

L'art de carrer que es mostra al Pflasterspektakel va de l'acrobàcia i la dansa a la música i la percussió, passant per espectacles de màgia, de comèdia, mim o titelles. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"