Institut Ramon LLull

Quatre concerts de Barbott al Regne Unit

Música.  Regne Unit, 25/07/2017

El grup barceloní Barbott surt del país per primera vegada i ofereix tres concerts a Londres i un a Cardiff entre el 25 i el 30 de juliol. El conjunt s'ha convertit en un dels noms més prometedors de la música indie en l'àmbit nacional. 




"Ritme, però també melodia. Fresca creativitat, atrevessada per la millor tradició. Riffs que t'envolten, edificats sobre una base impecable i coronats per una veu seductora i misteriosa". Així és com es defineixen els Barbott, un grup barceloní nascut el 2010 de la mà de cinc amics de Barcelona que van decidir formar un grup de rock alternatiu. 

Durant l'última setmana de juliol, la banda actua al Regne Unit, fent el pas a l'escena internacional. El dia 25, 29 i 30 ofereixen concerts a Londres, mentre que el dia 27 actuen a Cardiff. 

Barbott ha estat qualificat com 'un dels noms més prometedors de la nova fornada d'indie nacional' pel mític festival Primavera Sound. Amb clares influències de grups com Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club o Tame Impala, el 2013 van gravar el resu primer EP 'Margarita' (2013, Sexy Sadie). La seva pròpia mescla d'indie i rock els ha portat a grans sales de Barcelona com la Sala Apolo, Razzmatazz, Sidecar, etcètera. A finals del 2015 enregistren 'Curves' (La Cupula Music), el seu àlbum de debut amb el single 'Cream'. 

Barbott al Regne Unit:

25 de juliol - The Old Blue Last, Londres

27 de juliol - Juxtaposed Club, Cardiff

29 de juliol - Luna Lounge, Londres

30 de juliol - New Cross Inn, Londres

La música de Barbott és una barreja entre l'indie i el rock que amb el pas dels anys s'ha anat personalitzant

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"