Institut Ramon LLull

Mourn i Oques Grasses actuen a França

Música.  FRANÇA, 30/06/2017

Els grups catalans Mourn i Oques Grasses ofereixen dos espectacles el mateix cap de setmana a França. Mourn toca al festival Rockorama de Toulon i Oques Grasses serà a Saint-Pée-sur-Nivelle per a les festes populars. 




El jove grup de música Mourn, format el 2013 al Maresme, toca al festival Rockorama, que té lloc a Toulon, a la costa blava, del 29 de juny al 2 de juliol. Les integrants inicials, Jazz Rodríguez i Carla Pérez, es van conèixer quan eren adolescents i van començar penjant les seves cançons a Youtube. Després de captar l’atenció del segell espanyol Sones Records i que s’hi integressin dues membres més, el quartet s’ha convertit en una aposta musical jove i potent.

Nascut el 2009, el festival Rockorama té lloc al jardí de la Tour Royale de la ciutat de Toulon, al costat del mar. La seva programació consta de grups independents provinents de diversos països. El divendres 30 de juny a les 22h, ‘Mourn’ actuarà abans dels anglesos ‘Dream Wife’.


La música d’Oques Grasses, una particular combinació de reggae, pop i rock plena d’energia, serà present a les festes patronals de Saint-Pée-sur-Nivelle, als Pirineus Atlàntics francesos, que tenen lloc del divendres 30 de juny al dimarts 4 de juliol. El septet de Roda de Ter, que es va donar a conèixer el 2012 amb ‘Un dia no sé com’, actuarà l’1 de juliol a partir de les 22.30h.

El segon àlbum d’Oques Grasses, ‘Digue-n’hi com vulguis’ (2014), els va portar de gira per tot el món i, amb el tercer i últim disc, ‘You Poni’ (2016), les seves actuacions no han parat de créixer en nombre i en qualitat. El grup va guanyar el Premi Enderrock al Grup Revelació (2014), al Millor Videoclip (2015) i el Premi Arc a la Millor Gira de Temes Propis per a Festes Majors (2016).

Festival Rockorama

Petit Jardin de la Tour Royale, Toulon

Actuació de Mourn - 30 de juny a les 22h 

Festes patronals de Saint-Pée-sur-Nivelle

Actuació d'Oques Grasses - 1 de juliol a les 22.30h

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"