Institut Ramon LLull

La primera pel·lícula de la productora Asallam Films, seleccionada al festival de cinema fantàstic més important d’Àsia

Cinema.  COREA DEL SUD, 13/07/2017

Dirigida per Sadrac González-Perellón i produïda per la productora barcelonina Asallam Films, ‘Black Hollow Cage’ (2017) ha estat escollida per formar part de la secció oficial per optar al premi de millor pel·lícula al Bucheon International Fantastic Film Festival, que se celebra entre el 13 i el 23 de juliol a Corea del Sud. 




El Bucheon International Fantastic Film Festival (BIFAN) és el festival més rellevant d’Àsia en el seu gènere. En la seva 21a edició, que tindrà lloc del 13 al 23 de juliol a la ciutat de Bucheon, a Corea del Sud, compta amb diverses seccions d’exhibició i competició i amb una trobada entre professionals del cinema per segon any consecutiu. A més, també dedica una secció especial a les pel·lícules del director Àlex de la Iglesia.

Black Hollow Cage’ és el primer treball de la productora barcelonina Asallam Films. Tot i que encara no ha vist la llum a les sales comercials –ho farà a finals d’any-, ja ha estat seleccionada al BIFAN per competir amb altres pel·lícules internacionals per optar al premi de millor pel·lícula a Àsia. L’estrena mundial del llargmetratge tindrà lloc el 7 de juliol al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Neuchâtel (NIFFF), a Suïssa, en el qual també competeix pel premi a la millor pel·lícula.

La col·laboració de l’IRL té l’objectiu de donar suport al cinema de gènere fantàstic català, i més tenint en compte que enguany se celebra el 50è aniversari del Festival de Sitges, en el qual es programarà la pel·lícula ‘Black Hollow Cage’ en l’edició de l’any vinent. El director del prestigiós festival català, Àngel Sala, que també és guionista, escriptor i crític de cinema, també forma part del jurat del festival BIFAN.

'Black Hollow Cage' (Asallam Films, 2017)

118 minuts / Thriller / +16 anys

Direcció i guió: Sadrac González-Perellón

Més informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"