Institut Ramon LLull

Tres companyies catalanes al festival de teatre de carrer i circ Imagine Watford

Escèniques.  WATFORD, 24/06/2017

L’edició d’enguany del festival Imagine Watford compta amb la programació de tres companyies catalanes: Kamchátka, Itinerària i Max Calaf. L’esdeveniment, que mostra tot tipus d’art de carrer provinent de tot el món, se celebra a la ciutat de Watford, al Regne Unit, del 24 de juny al 2 de juliol. 




Com cada any, el festival Imagine Watford omple els carrers de la seva ciutat amb les millors obres de teatre de carrer, circ i ball. En la seva setena edició, que té lloc durant els caps de setmana del 24 i 25 de juny i de l’1 i 2 de juliol, l’objectiu segueix sent el mateix: donar a conèixer els artistes amb esdeveniments gratuïts i per a tots els públics. Aquest any, fins a tres companyies catalanes hi han estat convidades per presentar els seus treballs.


Itinerària hi porta ‘Who Killed my Rabbit?’ (‘Qui va matar el meu conill?’)

Dissabte 24 de juny i diumenge 25 a les 12.00h.

Dissenyat i construït per Furti Coromina, ‘Who Killed My Rabbit?’ és una instal·lació interactiva que se centra en una caravana misteriosa que amaga el crim d'un conill. L’acció comença a l’exterior, on els participants han de trobar pistes per poder entrar al vehicle. Un cop dins, també és el públic qui ha de descobrir l’autor de l’assassinat i, per tant, solucionar el misteri de qui ha matat el conill. Un treball que posa a prova la intuïció i la deducció de tots aquells que hi participen.


Max Calaf hi presenta ‘Anyday

Dissabte 24 de juny a les 16.30h.

Diumenge 25 de juny a les 13.30h i a les 16.30h.

El de Max Calaf és un treball fruit de la combinació entre el llit elàstic i el teatre físic que transcendeix les expectatives que es poden tenir del que ha de ser un espectacle de circ. Després de temps vivint a un llit elàstic, en Max decideix que vol un canvi i es llança a l’aventura amb la seva mascota, un ocell. ‘Anyday’ és la història d’aquests dos amics i el seu dia a dia entre salts, riures i pallassades orientades a fer gaudir a tota la família.


La companyia Kamchàtka hi mostra ‘Kamchàtka

Diumenge 25 de juny a les 13.30h i a les 16.00h.

Vuit personatges perduts a la ciutat, cadascun amb el seu maletí, i sense cap coneixement de les normes o regles que regeixen la societat. És així com 'Kàmchatka' es transforma en un mirall que reflecteix la nostra actitud envers els que són diferents a nosaltres. Ha estat produïda per ‘Carrer 88’.

La ciutat de Watford, que es troba a una hora de Londres en cotxe, compta amb vuit espais al carrer High Street destinats al festival Imagine

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"