Institut Ramon LLull

Laia Solé participa en el projecte artístic ‘Writing On It All’ de Nova York

Arts.  NOVA YORK, 18/06/2017

L’artista catalana Laia Solé organitza el taller del 18 de juny del cicle ‘Writing On It All’, un projecte que té per objectiu omplir les parets d’una casa amb dibuixos i escrits sobre tot allò quotidià que passa desapercebut. La sessió compta amb la participació de públic de totes les edats i és gratuïta. 




A través de materials per dibuixar i tecnologia audiovisual, aquells que col·laboren amb el ‘Writing On It All’ s’endinsen en un projecte participatiu apassionant. Cada sessió és organitzada per un escriptor o artista diferent, per la qual cosa no hi ha dos tallers iguals. El projecte té lloc a cases desocupades i les parets blanques de l’interior s’omplen de reflexions, creativitat i imaginació. Els participants són extremadament variats: des de poetes, artistes del carrer, activistes, coreògrafs i dones de fer feines a escriptors i artistes professionals. També inclou tot tipus de temes a tractar, materials, música i projeccions.

El dia 18 de juny, de les 13h a les 16h, Laia Solé és l’encarregada de dur a terme el taller. Solé (Vic, 1976) és una artista visual i docent que viu a Nova York. Li interessa l’art que es troba en espais públics i quotidians de les ciutats. La majoria del seu treball té molt a veure amb l’especificitat del lloc on es desenvolupa, així com la creació de publicacions, gravats, vídeos i instal·lacions que fan visible o transformen les dinàmiques existents de la localització. Sovint l’obra de Solé és fruit de la col·laboració amb les comunitats locals, arquitectes, antropòlegs i artistes. També ha format part d'exposicions a Barcelona, Nova York o Sao Paulo.   

Diumenge, 18 de juny

Taller d'art a Governors Island (Nova York)

Nolan Park número 11

13h - 16h // Entrada gratuïta

Més informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"