Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria del Premi Ramon Llull de traducció literària 2017

Literatura.  Barcelona, 30/06/2017

La Fundació Ramon Llull ha convocat la sisena edició del Premi Ramon Llull de traducció literària per reconèixer la tasca dels traductors literaris. El premi està dotat amb 4.000 euros per a la millor traducció literària del català publicada l'any 2016. La convocatòria de presentació de candidatures finalitza el 30 de juny.




El Premi Ramon Llull de traducció literària el convoca la Fundació Ramon Llull. Reconeix la millor traducció literària del català publicada l’any anterior al de la convocatòria i en distingeix el traductor: Podran optar al premi les obres literàries traduïdes del català i publicades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de l’any anterior al de la convocatòria, d’autoria exclusiva d’un traductor/a.

El Premi Ramon Llull de traducció literària serà lliurat a Andorra, seu de la Fundació Ramon Llull, a finals d'any, juntament amb altres dos premis de la Fundació Ramon Llull que tenen com a finalitat reconèixer la tasca de persones o institucions que han contribuït a la projecció exterior de la cultura catalana.

Les bases del premi es poden consultar en aquest enllaç

Per a més informació, podeu contactar amb Rosa Crespí (rcrespi@llull.cat) .

x02z14

L'any passat, va ser distingida amb el Premi Ramon Llull de traducció literària Kirsten Brandt, traductora a l’alemany de Jaume Cabré, Mercè Rodoreda i Josep Pla

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"