Institut Ramon LLull

‘Empor’, de Luis Codera, s’estrena a Alemanya dins el festival Sommer in Stuttgart

Música.  Stuttgart, 18/06/2017

Després que l’Auditori de Barcelona n’acollís l’estrena mundial el passat mes de maig, Empor, del compositor català Lluis Codera Puzo, arriba ara Alemanya en el marc del festival Sommer in Stuttgart. Amb un ensemble liderat per la soprano Sara Mariah Sun, l’obra es podrà escoltar al Theaterhaus d'Stuttgart el proper 18 de juny.




‘Empor’ és una obra de llarga durada per a soprano solista i ensemble realitzada en col·laboració amb el festival ECLAT de Stuttgart i la Fundació Ernst von Siemens Musikstiftung. Concebuda de manera conjunta pel compositor català Luis Codera Puzo i l’escriptora francesa Irène Gayraud, busca ser una experiència unitària de literatura i música.

Codera Puzo cerca el màxim nivell d’interconnexió entre la música i el text de Gayraud, creat simultàniament a la composició de l’obra i basat en la pròpia idea de creació artística. Un ensemble inusual, dissenyat per a l’ocasió –tres flautes, tres sopranos i tres contrabaixos– i format per músics dels millors ensembles europeus, acompanya l’excepcional soprano alemanya Sarah Maria Sun.

 

‘Empor’ - Luis Codera i Irène Gayraud

18 de juny

Festival The Sommer in Stuttgart

Theaterhaus Stuttgart

L’obra ha estat concebuda de manera conjunta pel compositor català Luis Codera Puzo i l’escriptora francesa Irène Gayraud

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"