Institut Ramon LLull

Obert el termini d’inscripció per al Curs d’especialització en estudis catalans: traducció literària

Llengua.  Barcelona, 01/06/2017

L’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya, organitza el Curs d’especialització en estudis catalans: traducció literària (català-alemany) amb l’objectiu de fomentar la formació de traductors literaris del català a l’alemany i d’ampliar la xarxa  de traductors literaris del català. Les persones interessades hauran de fer una preinscripció a l’Institut Ramon Llull de l’1 al 15 de juny per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça infollengua@llull.cat.




El curs s’adreça a estudiants de llengua i cultura catalanes de les universitats de l’exterior que preferentment tinguin com a llengua materna l’alemany, i proporciona formació teòrica i pràctica a l’entorn de la traducció literària. Consta de dues parts: un mòdul teòric en modalitat en línia que s’impartirà entre octubre de 2017 i maig de 2018, i un taller de traducció literària en modalitat presencial que tindrà lloc a Barcelona el setembre de 2018.

A més, s’oferirà la possibilitat de participar a l’activitat ‘24 hores a la Fira del llibre de Frankfurt’, durant la qual s’organitzaran diversos encontres amb professionals del sector editorial.

Les persones interessades hauran de fer una preinscripció a l’Institut Ramon Llull de l’1 al 15 de juny de 2017 per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça infollengua@llull.cat amb les seves dades personals, el curriculum vitae, i una carta de motivació.

Consulteu tota la informació relativa al curs al següent enllaç.

El curs s’adreça a estudiants de llengua i cultura catalanes de les universitats de l’exterior que preferentment tinguin com a llengua materna l’alemany

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"