Institut Ramon LLull

La coreògrafa Sol Picó revisa els seus vint anys de carrera a la Maison des métallos de París

Escèniques.  París, 21/05/2017

Amb motiu de la celebració del vintè aniversari de la seva companyia, la coreògrafa Sol Picó presenta una revisió dels moments àlgids de la seva carrera, i ho fa amb un solo construït a partir de peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria. ‘One-Hit Wonders’ es podrà veure a la Maison des métallos de París del 17 al 21 de maig.




Amb One-Hit Wonders, Sol Picó presenta una revisió dels moments àlgids de la seva carrera amb un solo construït a partir de les obres més representatives de la seva trajectòria, com Memòries d’una puça (2012), El llac de les mosques (2009), Paella Mixta (2004), Bésame el cactus (2000) i D.V.A (Dudoso Valor Artístico, 1999). L’espectacle es planteja com una celebració de la quotidianitat d’un artista, dels llocs comuns pels quals tots els artistes transiten.

Coreògrafa i ballarina resident a Barcelona, Sol Picó va fundar la seva pròpia companyia el 1993, amb la qual ha desenvolupant el seu personal llenguatge. Ha creat nombrosos espectacles, molts d’ells guardonats, com Bésame el cactus, La Dona Manca o Barbie Superstar, El llac de les mosques… L’any 2004 va rebre el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya.

 

‘One-Hit Wonders’ / Sol Picó

17-21 abril

Maison des métallos

París

‘One-Hit Wonders’ es podrà veure del 17 al 21 de maig a la Maison des métallos de París

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"