Institut Ramon LLull

Les Sampler Sèries de l’Auditori de Barcelona acullen l’estrena mundial d’Empor, de Luis Codera Puzo

Música.  Barcelona, 18/05/2017

Les Sampler Sèries de l’Auditori de Barcelona enfilen aquest 18 de maig la recta final de la temporada amb un dels concerts més esperats: l’estrena mundial d’Empor, del compositor català Luis Codera Puzo. El compositor convidat de Sampler Sèries aquesta temporada presenta una obra de llarga durada per a soprano solista i ensemble realitzada en col·laboració amb el festival ECLAT de Stuttgart i la Fundació Ernst von Siemens Musikstiftung, i que s'interpretarà també a Stuttgart el pròxim mes de juny.




Luis Codera Puzo, compositor convidat de Sampler Sèries aquesta temporada, presenta Empor, una obra de llarga durada per a soprano solista i ensemble realitzada en col·laboració amb el festival ECLAT de Stuttgart i la Fundació Ernst von Siemens Musikstiftung. Empor és una experiència unitària de literatura i música concebuda de manera conjunta pel compositor català Luis Codera Puzo i l’escriptora francesa Irène Gayraud.

A Empor, Codera Puzo cerca el màxim nivell d’interconnexió entre la música i el text de Gayraud, creat simultàniament a la composició de l’obra i basat en la pròpia idea de creació artística. Un ensemble inusual, dissenyat per a l’ocasió –tres flautes, tres sopranos i tres contrabaixos– i format per músics dels millors ensembles europeus, acompanya l’excepcional soprano alemanya Sarah Maria Sun.

Sampler Sèries és l’aposta de L’Auditori per la nova creació sonora i constitueix l’única temporada estable de Barcelona dedicada a l’R+D en l’àmbit de la música. Aquesta programació s’articula des de L’Auditori en col·laboració amb els principals espais de la ciutat dedicats a l’art contemporani. Aquesta temporada ho faran amb el MACBA, el CCCB, la Fundació Tàpies, la Fundació J Miró i el Centre d’Arts Santa Mònica. Sampler Sèries rep el suport de Fundació Banc Sabadell.

L’obra, concebuda de manera conjunta pel compositor català Luis Codera Puzo i l’escriptora francesa Irène Gayraud, s’interpretarà també a Stuttgart el juny del 2017

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"