Institut Ramon LLull

La Kent Fine Art Gallery de Nova York acull una nova exposició individual d’Antoni Muntadas

Arts.  Nova York, 05/05/2017

Muntadas: Projects / Proposals’, la sisena exposició d’Antoni Muntadas a la Kent Fine Art Gallery de Nova York, presenta una forma personal de crear i de treballar. Posa de manifest, amb diversos dels seus treballs, el compromís de Muntadas per crear, durant més de quaranta anys, uns models sobre els quals ha articulat una obra totalment deslligada de les modes de la tècnica i dels mitjans de comunicació. Es podrà visitar del 5 de maig al 23 de juny.




L’exposició s’inicia amb els primers documents que Muntadas va elaborar durant els anys 70 amb la intenció de convertir-los en heliografies: aquests 18 projects / proposals (1971-1980) van representar el primer pas de l’artista en la seva futura immersió al món de les instal·lacions, el videoart i la performance.

Malgrat que aquelles heliografies mai es van acabar de realitzar degut a la inestabilitat dels mitjans, s’han recuperat recentment per ser presentades en forma d’impressions en pantalla, com era la intenció original. Des d’aquells primers treballs, Muntadas ha continuat desenvolupant una extensa sèrie d’instal·lacions que investiguen els mitjans de contextualització i interpretació.

Antoni Muntades (Barcelona, 1942) és un dels pioners de l’art media i conceptual. La seva obra ha estat exposada a nombrosos museus internacionals, entre els quals destaquen el MoMa de Nova York, el Musée Contemporain de Montreal o el Reina Sofía de Madrid. A més, ha participat a esdeveniments de gran ressò com el documenta de Kassel (1977, 1997) o la Biennal de Venècia (2005).

Més informació sobre l’exposició aquí.

 

Muntadas: Projects / Proposals

5 de maig – 23 de juny

Kent Fine Art

Nova York

 

L’exposició ‘Muntadas: Projects / Proposals’ fa estada a la Kent Fine Art Gallery de Nova York del 5 de maig al 23 de juny

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"