Institut Ramon LLull

L’ILLENC i l’Institut Ramon Llull conviden crítics especialitzats al Formentera Fotogràfica

Arts.  Formentera, 28/04/2017

Avui 28 d’abril comença la cinquena edició de Formentera Fotogràfica, un festival dirigit pel fotògraf Francesc Fàbregas que durant quatre dies converteix la Pitiüsa menor en un punt de trobada per als amants del món de la fotografia. Conferències, tallers, projecció de documentals i activitats relacionades amb la imatge acolliran públic amateur i professional, i fotògrafs de primer nivell internacional com Joan Fontcuberta o Gonzalo Azumendi, entre d’altres, que compartiran la seva experiència amb els assistents.




L’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) i l’Institut Ramon Llull han fet feina conjuntament per convidar diversos crítics de fotografia a l’esdeveniment. Dos periodistes especialitzats, Jesús León i Manuel Morales, assistiran a Formentera Fotogràfica. L’objectiu d’aquesta invitació és familiaritzar aquests crítics amb la creació contemporània fotogràfica de Formentera, i a través de la seva influència donar a conèixer l’illa com a espai de creació amb un gran potencial.

Jesús León (Sevilla) és crític especialitzat en fotografia, coordinador i editor de xatakafoto.com, una de les plataformes digitals més potents de fotografia. Manuel Morales (Madrid) és crític de fotografia i periodista de cultura d’El País. 

Els crítics de fotografia Jesús León i Manuel Morales assistiran al Formentera Fotogràfica de la mà de l’ILLENC i l’IRL

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"