Institut Ramon LLull

Màrius Serra presenta ‘Plans de futur’ en una gira per universitats franceses

Literatura.  França, 05/05/2017

L’escriptor Màrius Serra (Barcelona, 1963) oferirà a França una breu gira de presentació de la seva novel·la ‘Plans de futur’, que el durà, entre del 26 d’abril i el 5 de maig, a l’Escola Normal Superior de Lió, la Universitat de Lió Lumière, la Universitat de Tolosa Jean Jaurès, la Universitat de Montpeller i la Universitat de Bordeus Montaigne. La novel·la, un retrat del peculiar matemàtic figuerenc Ferran Sunyer, ha estat seleccionada per al concurs d’oposició Agrégation d’espagnol per aquest curs 2016-2017.




‘Plans de futur’ recrea lliurement el peculiar entorn familiar del matemàtic figuerenc Ferran Sunyer, tetraplègic i autodidacte, que va assolir projecció internacional malgrat les seves limitacions físiques i els entrebancs de la universitat franquista. 

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor i enigmista. Llicenciat en Filologia Anglesa, les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha publicat més de vuit mil mots encreuats, tres milers llargs d’articles, catorze llibres de narrativa i set de ludolingüística. La seva obra literària ha estat guardonada amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d'Or, Lletra d'Or, Octavi Pellissa, FEC i Ramon Llull.

Ha traduït de l'anglès, entre d'altres, obres d'Edmund White, Tom Sharpe, Jayne Anne Phillips, Alexander Stuart. Manté una secció setmanal d’enigmística -jocs de paraules- al diari Avui des de l'any 1989 i des del 1990 és el responsable de la secció diària de mots encreuats de La Vanguardia.

 

Màrius Serra presenta ‘Plans de futur’ a França

26 d’abril        Escola Normal Superior de Lió i Universitat de Lió Lumière

27 d’abril        Universitat de Tolosa – Jean Jaurès

28 d’abril        Universitat de Montpeller

5 de maig       Universitat de Bordeus Montaigne

‘Plans de futur’ ha estat inclosa als estudis de català dins el programa Agrégation d’espagnol per aquest curs 2016-2017

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"