Institut Ramon LLull

Sis produccions catalanes al Festival CineLatino-CineEspañol de Baden-Württemberg

Cinema.  Tübingen, 26/04/2017

El Festival CineLatino-CineEspañol 2017, que se celebra del 19 al 26 d’abril simultàniament a diverses ciutats de Baden-Württemberg, Alemanya, comptarà amb sis produccions catalanes a la seva programació: Alcaldessa, El perdido, Estiu 1993, El rey de La Habana, i els curtmetratges Timecode i Cavalls morts es projectaran dins el festival, que amb els anys s’ha consolidat com la plataforma de cinema llatinoamericà i espanyol més important d’Alemanya.




El festival portarà a les ciutats de Tubinga, Stuttgart, Friburg i Reutlingen les pel·lícules més destacades de l’actual cinema espanyol i llatinoamericà. Enguany, el Focus Regional està dedicat a Cuba i el Focus Temàtic posa la mirada sobre moviments migratoris iberoamericans.

El festival compta entre la seva programació amb els films catalans Alcaldessa, de Pau Faus; El perdido, de Christophe Farnarier; Estiu 1993, de Carla Simón; El rey de La Habana, d’Agustí Villaronga; i dels curmetratges Timecode, de Juanjo Giménez, i Cavalls morts, de Marc Riba i Anna Solanas. A més, Pau Faus, director del film Alcaldessa, assistirà al festival  del 23 al 25 d’abril per tres sessions de debat posteriors a la projecció de la pel·lícula.

El Festival CineLatino-CineEspañol és la plataforma de cinema llatinoamericà i espanyol més important d’Alemanya, i aposta no només per noms consagrats sinó també per noves generacions de directors. La col·laboració de l’Institut Ramon Llull amb el festival es remunta a l’any 2008, i des d’aleshores s’han programat pel·lícules catalanes regularment.

Podeu consultar el programa complet aquí.

El Festival CineLatino-CineEspañol 2017 se celebra del 19 al 26 d’abril a les ciutats de Tübingen, Stuttgart, Friburg i Reutlingen

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"