Institut Ramon LLull

‘Le jour de la bête’, nova coreografia d’Aina Alegre al CDC Atelier de París

Escèniques.  París, 26/04/2017

La intèrpret i coreògrafa Aina Alegre (Vilafranca del Penedès, 1986) presenta la seva darrera creació, Le jour de la bête, com a tancament de la seva residència artística al CDC Atelier de París. L’obra, que representarà els dies 26 i 27 d’abril, és un espectacle de dansa contemporània que expressa la necessitat de celebrar la vida.




‘Le jour de la bête’ explora el món de la festa i de la celebració a través d’una polifonia coreogràfica que pretén transformar el cos en una “llar temporal”: a la manera dels castellers, la unitat de diversos cossos alimenta un ritme comú.

L’Atelier de Paris / Centre Chorégraphique de Développement va ser fundat l’any 1999 per Carolyn Carlson. Sota la direcció d’Anne Sauvage, abasta tot el camp de la coreografia: creació, formació professional, difusió i educació cultural.

Aina Alegre (Vilafranca del Penedès, 1986) és intèrpret i coreògrafa. Paral·lelament als estudis de Sociologia a la Universitat de Barcelona, va seguir una formació multidisciplinar en teatre, dansa i cant. L’any 2007 va ingressar a l’escola CNDC (Centre National de Danse Contemporaine d’Angers), a França, on resideix. Des del 2009 col·labora com a intèrpret a diferents creacions, com a ballarina i actriu de teatre i cinema. També és autora de diverses coreografies, com els duos Speed i Délices, o la peça No se trata de un desnudo mitológico.

Aina Alegre representarà ‘Le jour de la bête’ al CDC Atelier de París els dies 26 i 27 d’abril

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"