Institut Ramon LLull

La rumba i el mestissatge de 9SON tornen a França

Música.  Messanges, 15/04/2017

Després d’actuar a París el passat mes de març, la gira De Sol a Sol porta ara el grup de rumba i mestissatge barceloní 9SON a Messanges, al sud-oest de França, amb un concert que tindrà lloc a l’Arena du Vieux Port el pròxim 15 d’abril.




9SON va néixer l’any 2010, després d’un viatge d’amics a Cuba, i amb la il·lusió de fer de la seva música un referent de la mescla i la fusió musical al nostre país. Es nodreix de sonoritats com la Rumba Catalana i la Timba Cubana, que es barregen amb un gran arsenal de músiques del món. Amb una formació de vuit músics, el grup compta amb set anys de carrera i més de 400 concerts

La seva música s’inscriu en la línia dels grups de mestissatge classificats dins l’etiqueta de “So de Barcelona”. Recentment, han col·laborat amb Txarango, un dels grups catalans de més popularitat, i que també ve d’oferir un concert a França dins el festival Babel Med Music de Marsella.

9SON té un estil propi basat en la rumba catalana i la salsa, agafant tocs de funk i ritmes d’arrel africana

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"