Institut Ramon LLull

El contrabaixista Alexis Cuadrado, de gira pels Estats Units

Música.  Estats Units, 07/04/2017

El contrabaixista i compositor barceloní Alexis Cuadrado, un dels membres més actius de l’escena del jazz a Nova York, viurà una intensa primavera de concerts en una llarga ruta per Estats Units, actuant en ciutats com Wesfield, Filadelfia, Washington, Ithaca o Nova York. L’inici del recorregut serà el 7 d’abril a la Galeria West Art de Westfiel, a Nova Jersey, amb un concert al costat del músic Pedro Cortés.




Alexis Cuadrado (Barcelona, 1971) és un contrabaixista barceloní que ha aconseguit una sòlida reputació en l’escena del jazz novaiorquès, on és un dels músics més actius i reconeguts. Les seves composicions –amb influències del jazz i el flamenc– són fruit de la barreja entre la improvisació i la música de composició.

Ha publicat sis àlbums: Poètica, en col·laboració amb els poetes contemporanis Towan Ricardo Philips i Melcion Mateu, que ha rebut crítiques immillorables de la premsa; A Lorca Sounscape, amb la vocalista Claudia Acuña i el saxofonista Miguel Zenón, i lletres extretes del recull Poeta en Nueva York de Federico García Lorca; i Noneto Ibérico, Puzzles, Visual i Metro, que documenten la seva composició musical i que han rebut una excel·lent resposta per part de crítica i públic.

 

Alexis Cuadrado als Estats Units

07/04 Pedro Cortés. Galeria West Art – Westfield, NJ

08/04 Claudia Acuña Quartet. Chris’ Jazz Café – Filadelfia, PA

10/04 Chris Stover's Book of Sand. Sir D's – Brooklyn, NY

19/05 Ben Sidran Trio. Mezzrow - Nova York, NY

20/05 Ben Sidran Trio. Mezzrow - Nova York, NY

24/05 Ben Sidran Quartet. The Hamilton - Washington, DC

02/06 Alexis Cuadrado Group. The Jazz Gallery - Nova York, NY

03/06 Alexis Cuadrado Group. The Jazz Gallery - Nova York, NY

10/06 Alexis Cuadrado Group Int.Society of Bassists Conference – Ithaca,NY

17/06 Chano Dominguez Trio. Washington, DC

Alexis Cuadrado és un contrabaixista barceloní establert a Nova York des del 1999

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"