Institut Ramon LLull

Obertes les inscripcions a les estades lingüístiques d’estiu per a estudiants de l’exterior

Llengua.  Girona, Andorra, València i Palma, 01/04/2017

Aquests dissabte 1 d’abril comença el termini d’inscripció al Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears. Organitzades cada any per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb altres institucions, les estades tenen l’objectiu de millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l’exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.




Des de l’any 2003, un miler de persones han pogut completar durant l’estiu la seva formació lingüística en diversos territoris de parla catalana gràcies a ajuts o a la participació en estades lingüístiques organitzades per l’Institut Ramon Llull, conjuntament o bé amb la col·laboració d’altres organismes i institucions.

Algunes d’aquestes persones s’han dedicat posteriorment a la traducció literària del català a altres llengües, a la docència i la recerca relacionada amb els estudis catalans, a la gestió cultural o bé a altres feines en què el coneixement de la llengua catalana els ha estat un element de diferenciació respecte dels graduats en llengües majoritàries. 

Enguany s’ha ampliat l’oferta d’estades lingüístiques d’estiu i es viatjarà una mica més per tot el domini lingüístic, des de València a Andorra passant per Palma i Girona:

 

Estada lingüística a València

València, del 9 al 21 de juliol

Acadèmia Valenciana de la Llengua i Institut Ramon Llull

 

Campus universitari de la llengua catalana

Girona i Canillo, del 23 de juliol al 6 d’agost

Institut Ramon Llull i Govern d’Andorra

 

Estada lingüística a les Illes Balears

Palma, del 3 al 15 de setembre

Institut Ramon Llull

 

Una altra novetat és que la matrícula serà gratuïta. Les persones seleccionades a participar en qualsevol de les tres activitats només s’hauran de fer càrrec del desplaçament d’anada i tornada  des de les seves localitats d’origen fins al lloc de celebració de les estades.

El termini de sol·licitud d’inscripció començarà el dia 1 d’abril i finalitzarà el dia 10 de maig. Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les tres  propostes formatives: l’estada a València, el Campus o bé l’estada a Palma.

Trobareu informació detallada tant de l’Estada lingüística d’estiu a València (AVL-IRL) com del XVI Campus universitari de la llengua catalana i de l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears a www.llull.cat.

El termini de sol·licitud d’inscripció comença l’1 d’abril i finalitzarà el dia 10 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"