Institut Ramon LLull

Torna el ¡Viva! Festival de Manchester amb Sol Picó i Agrupación Señor Serrano

Escèniques.  Manchester, 31/03/2017

La companyia de dansa Sol Picó i els artistes multimèdia Agrupación Señor Serrano actuaran al HOME de Manchester dins el ¡Viva! Spanish & Latin American Festival. Del 31 de març al 8 d’abril, el festival celebra un programa que també inclou dues lectures dramatitzades de les obres ‘Fum’ i ‘El Principi d’Arquimedes’, de Josep Maria Miró.




Com a part del seu programa internacional, el ¡Viva! Spanish & Latin American Festival inclou dues estrenes catalanes al Regne Unit: One-Hit Wonders, que commemora el vintè aniversari de la premiada companyia de dansa contemporània Sol Picó; i la performance multimèdia Birdie, d’Agrupación Soler Serrano, una de les companyies més aclamades de Barcelona. A més, es duran a terme dues lectures dramatitzades de les peces teatrals Fum i El Principi d'Arquimedes, de Josep Maria Miró.

El festival ¡Viva! va néixer l’any 1995 amb el propòsit de servir de plataforma de promoció del cinema espanyol i llatinoamericà. Des del 2015 té lloc al centre d’arts Home, el nou establiment de Manchester dedicat a l’art contemporani, el teatre i el cinema.

El ¡Viva! Spanish & Latin American Festival arriba a la seva 23a edició amb 18 dies de cinema, teatre i exhibicions artístiques

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"