Institut Ramon LLull

Elena Molina participa al FIFA de Mont-real amb ‘El cementiri de les marionetes’

Cinema.  Mont-real, 23/03/2017

El cementiri de les marionetes, dirigit per Elena Molina, ha estat seleccionat al 35è Festival International du Film sur l’Art (FIFA) de Mont-real, que tindrà lloc al Canadà entre el 23 de març i el 2 d’abril. El curtmetratge, la història de dues titellaires de Burkina Faso que creen un espectacle per conscienciar als nens de la importància d’anar a l’escola, serà projectat a la secció FIFA Grand Panorama del festival.




El curtmetratge documental El cementeri de les marionetes  va començar el seu recorregut internacional sent seleccionat a festivals com el 6th China International New Media Short Film Festival;  Ethnocineteca, Ethnographic and Documentary Filmfest Vienna 2015; Antropofest, International Documentary Film Festival, Praga 2015, entre d’altres. Ha obtingut diversos premis, com el de millor pel·lícula Responsabilitat Social a l’ ARES Siracusa Internacional Film Festival 2016.

El Festival International du Film sur l'Art FIFA té com objectiu donar a conèixer produccions audiovisuals sobre art, tant nacionals com internacionals. També es proposa incrementar les sinergies entre els professionals de la indústria cinematogràfica durant la celebració d’un mercat paral·lel que tindrà lloc durant dos dies del festival.

 

‘El cementiri de les marionetes’ (2013) / Elena Molina

Després de dedicar tota la seva vida a les marionetes, Desiré decideix deixar-les de banda per un temps. La jove Fabe, titellaire que sobreviu amb mil i una feines, li proposa crear un espectacle de titelles per conscienciar als nens de la importància d’anar a l’escola. Un cementiri de marionetes a Ouagadougou, capital de Burkina Faso, és el punt de partida d’aquesta història plena d’il·lusió i coratge.

Un cementiri de marionetes a Ouagadougou, capital de Burkina Faso, és el punt de partida del curtmetratge d'Elena Molina

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"