Institut Ramon LLull

Andrea Motis, la jove estrella del jazz català, actua a Londres

Música.  Londres, 20/03/2017

La jove trompetista i cantant Andrea Motis ha iniciat aquest 2017 una nova etapa amb l’estrena del seu primer àlbum en solitari, Emotional dance, editat pel llegendari segell Impulse! i gravat a Nova York amb una banda formada per músics catalans i nordamericans. Amb un acompanyament de luxe -Joan Chamorro al baix, Ignasi Terraza al piano, Esteve Pi a la bateria i Josep Traver a la guitarra-, Motis presentarà el disc a Londres en dos concerts al Pizza Express Jazz Club els dies 20 i 21 de març.




Andrea Motis (Barcelona, 1995) es va formar musicalment com a trompetista amb a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu, del barri de Barcelona. El 2007, amb només 12 anys, va començar a col·laborar amb el grup de jazz Sant Andreu Jazz Band, dirigit pel professor de música i músic Joan Chamorro, qui també li va impartir classes de saxo. Des de llavors, ha participat en nombrosos concerts del circuit català i internacional de jazz.

Presentarà el seu primer treball discogràfic a Londres al costat del polifacètic Joan Chamorro, músic que l’ha acompanyat als escenaris des de fa quatre anys.

El primer disc d’Andrea Motis, Emotional dance, ha estat editat per Impulse!, el mateix segell que va acollir mites del jazz com John Coltrane o Charles Mingus

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"