Institut Ramon LLull

Roger Mas presenta ‘Irredemp’ en concert al GlogauAIR de Berlín

Música.  Berlín, 30/03/2017

El músic i cantautor Roger Mas (Solsona, 1975) actuarà el pròxim 30 de març a la residència d’artistes GlogauAir de Berlín, presentant-hi cançons del seu darrer disc, Irredemp (2015), així com un recull de les peces més emblemàtiques de la seva discografia. Mas ha concebut un concert amb la veu i l’instrument com a centre, compartint amb els assistents històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur, d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris.




El concert s’inspira en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l’habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l’artista amb la complicitat del públic.

L’actuació es durà a terme al GlogauAIR de Berlín, organització sense ànim de lucre fundada per l’artista Chema Alvargonález l’any 2006 i que té l’objectiu de crear un lloc de trobada entre artistes de diferents disciplines i promoure la col·laboració entre persones amb perfils artístics i procedències geogràfiques diferents. Amb aquest propòsit, organitza regularment ‘Open Studios’ i altres esdeveniments culturals com jornades de videoart, art sonor, festivals de performance i concerts. La residència està situada en un edifici d’estil modernista dissenyat per ser una escola  pel reconegut arquitecte Ludwig Hoffmann l'any 1896.

Roger Mas (Solsona, 1975) va néixer dins una família de músics. El 1996, va guanyar el Premi de Catalunya Ràdio, que marca l’inici de la seva carrera com a cantant i compositor. Des de llavors, havent publicat ja 9 àlbums, ha rebut diversos premis per cada nou projecte i un ampli reconeixement dels crítics, fins al punt de convertir-se en una veritable figura de la cançó. La seva obra defineix sense confusions una gran capacitat de creació, i evidencia per què Roger Mas és considerat una de les millors veus en el context de la cançó d’autor europea.

Amb una trajectòria artística de 9 àlbums, Roger Mas ha actuat a França, Cuba, Itàlia, Uruguai, Brasil, Sèrbia i els Estats Units

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"