Institut Ramon LLull

L’Institut Ramon Llull convoca una nova edició del concurs IRLats per a estudiants de català

Llengua.  Barcelona, 06/03/2017

Aquest dilluns 6 de març s’obre el període de participació en una nova edició de l’IRLats, el concurs de relats breus organitzat per l’Institut Ramon Llull. El certamen s’adreça a estudiants de català de fora del domini lingüístic amb la intenció d’incentivar la creativitat en llengua catalana entre els estudiants estrangers. Els participants poden presentar les seves propostes des del 6 de març fins al 31 de maig, i aquestes s’aniran publicant al lloc web IRLats perquè puguin ser votades. El veredicte del jurat es farà públic el 9 de juny, i la persona guanyadora serà obsequiada amb una inscripció gratuïta al Campus Universitari de la Llengua Catalana del proper mes de juliol.




Els microrelats s’aniran publicant al lloc web IRLats a mesura que els participants els enviïn a través del formulari. Per participar al concurs cal ser estudiant de català de fora del domini lingüístic i tenir el català com a llengua no nativa. Cada participant pot presentar únicament un microrelat, que ha de ser original, inèdit, escrit en català i d’una extensió màxima de 400 caràcter. La temàtica és oberta.

El jurat escollirà un guanyador i un finalista d’entre els microrelats més votats a la xarxa. El veredicte es farà públic el dia 9 de juny, i el guanyador/a serà obsequiat amb una inscripció gratuïta al Campus Universitari de la Llengua Catalana, que tindrà lloc el juliol d'aquest 2017. Del microrelat guanyador se n’editarà un punt de llibre, i el finalista serà obsequiat amb un lot de llibres.

Aquesta iniciativa forma part de les línies d’acció de l’Institut Ramon Llull per promocionar els estudis de llengua i cultura catalanes a les universitats de l’exterior.

Les bases i les inscripcions al concurs IRlats es poden trobar a irlats.llull.cat.

El concurs IRLats s’adreça a estudiants de català de fora del domini lingüístic

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"