Institut Ramon LLull

L’artista eivissenca Aida Miró exposa a San Francisco i Nova York

Arts.  San Francisco, 02/03/2017

Aida Miró es mou entre la dansa, la performance, la pintura a l’oli i l’art urbà indistintament. Nascuda a Eivissa i establerta a Nova York, l’artista protagonitzarà el 2 de març un espectacle de pintura en viu a l’Hotel Phoenix de San Francisco, com a part de l'exposició col·lectiva d’artistes espanyols '¡Ole!'. Més endavant, del 16 de març al 16 d’abril, la Gallery Casa Mezcal de Nova York mostrarà les seves pintures a l’oli més recents amb ml'exposició 'Anima'.




Aida Miró oferirà una sessió de pintura en viu com a part de l’exposició ‘¡Ole!’, que reunirà obres dels artistes espanyols Jesús Perez Zamarron, Raúl de la Torre, Silvia Grav, Aida Miro i Javi Corellano, entre d’altres, a l’Hotel Phoenix de San Francisco. Impulsada per la galeria d’art digital Daylighted, l’exposició tindrà com a suport monitors digitals d’alta resolució, que mostraran les obres amb una gran fidelitat i atenció al detall.

La Gallery Casa Mezcal de Nova York, del 16 de març al 16 d’abril, exhibirà a 'Anima' les pintures a l’oli més recents d’Aida Miró, que inaugurarà la mostra amb una performance on relacionarà juntament amb les artistes Sandra Soto i Rhiannon Catalyst.

Aida Miró va començar la seva carrera artística pintant grafit als anys noranta. Després de graduar-se en Belles Arts a València, va estudiar tècniques de circ a Barcelona. La combinació del món de la pintura amb el de l’espectacle la va portar a estudiar un postgrau en Disseny del Teatre a Bristol, al Regne Unit, on va treballar diversos anys en producció de teatre, televisió, circ i cinema.

Ha viscut a Mèxic, Regne Unit, l’Índia i els Estats Units, sempre combinant les seves dues grans passions, pintura i dansa, influències mútues de la seva obra artística.

L’obra artística d’Aida Miró es mou entre la dansa, la performance, la pintura a l’oli i l’art urbà

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"