Institut Ramon LLull

Segona exposició en solitari de l’artista catalana Berta Sesé al Japó

Arts.  Japó, 03/04/2017

La sèrie ‘Química de l’Ether’, de Berta Sesé, és un joc de llums i colors eteris, una interpretació plàstica de la dansa vibratòria dels elements químics en harmonia amb les forces còsmiques. Estarà exposada a la Gallery Ind de la ciutat d’Ikoma, al Japó, entre el 3 d'abril i el 7 de maig.




La pintura de Berta Sesé convida a la contemplació i a la meditació pels seus colors intensos i lliures, i per la recerca d’un estat d’equilibri total. El principi de la seva obra és l’equilibri. L’harmonia visual proposa a l’observador un espai de calma i de pau, com una força d’atracció des del fons de la pintura cap a la nostra psique interior.

Berta Sesé (Barcelona, 1980) es va establir a París l’any 2002, on ha treballat com a dissenyadora de moda durant dotze anys. A partir del 2014, decideix consagrar-se íntegrament a l’art. La seva obra alterna pintura i fotografia, dos suports d’expressió que pren com a complementaris i sense fronteres. Les dues pràctiques estan lligades per la temàtica tractada: la recerca d’allò infinitament petit i allò infinitament gran, la idea de les matemàtiques quàntiques i fractals, l’energia i l’espiritualitat, la llum i el color, l’enfocament del còsmic, i el misteri de l’ordre simbòlic.

Berta Sesé es va estrenar al Japó amb l’exposició ‘Macrocosmos’, que la Gallery Ind d’Ikoma va acollir entre el maig i el juny del 2016

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"